Välkommen till Europeiskfotboll.se - finn allt du vill veta!

Betting på fotboll

Betting är detsamma som vadslagning. Betting på fotboll handlar alltså om att man satsar på vad man tror kommer att hända inom fotbollsvärlden. Betting på fotboll är en del av den populära spelvarianten sportbetting. Förutom betting på fotboll kan man spela på alla möjliga sporter, så som trav, ishockey och basket. För den som är intresserad av betting, men inte gillar sport så finns det också möjlighet att exempelvis satsa på vem som kommer att vinna Melodifestivalen, vem som vinner nästa omgång av Idol, vilken som blir Amerikas näste president eller vilket väder det blir på julafton.

Betting på fotboll online eller hos spelombud
Det finns två möjligheter att kunna betta på fotboll. Antingen gör man det via ett av de spelombud som finns på fotbollsarenorna, bensinmackarna och kioskerna. Det är framförallt Svenska Spel som tillhandahåller dessa spelombud och där kan man spela välkända spelformer som Stryktipset, Måltipset, Europatipset och Oddset. Men det går också bra att betta på fotboll på nätet. Där finns det många olika bettingsajter att välja bland och ännu fler spelformer. För att kunna testa betting på fotboll online så måste man ha ett spelkonto på en bettingsajt. Därefter måste man sätta in pengar på sitt spelkonto. Både att registrera ett spelkonto och att sätta in pengar till spelkontot går snabbt och smidigt. Därefter är det bara att börja spela genom att leta upp den sport och den match man vill satsa pengar på.

Kombinera med livebetting och livestreaming
Betting på fotboll kan med fördel kombineras med livebetting och livestreaming. Det innebär att man tittar på en fotbollsmatch i realtid på nätet och så kan man spela på matchen medan den pågår. På så sätt kan man spela på alla möjliga situationer under matchens gång och dessutom kan man använda sig av det man ser av det som händer på fotbollsplanen när man bestämmer vad man ska satsa på. Även om man inte vill testa just livebetting så rekommenderas det att testa betting på fotboll online. Detta eftersom att utbudet av matcher och ligor att spela på är oändligt mycket större än hos spelombuden på stan. Då ökar också chansen att man kan spela på sitt eget favoritlag.