Välkommen till Europeiskfotboll.se - finn allt du vill veta!

Se fram emot en höst med fotbollsresor

För alla sportintresserade finns det inte mycket som slår att få se fotbollsmatcher eller racingevent på plats och med sportresor till hösten är det möjligt att göra just det. Skräddarsydda paketresor till Europas alla toppligor är en upplevelse i världsklass för alla som älskar sport.

 

När pandemin börjar klinga ut och världen öppnar upp igen så kan resandet återigen bli en del av livet. Förhoppningsvis kommer det att vara tillåtet med publik på idrottsevenemang framöver, vilket gör det möjligt att åka på sportresor till matcher och tävlingar i Europa och resten av världen. OLKA Sportresor AB är en av Skandinaviens största arrangör av sportresor och de har varit verksamma sedan slutet av 70-talet. Här hittar du även skräddarsydda träningsläger inom olika sporter som du och ditt lag kan åka på. Men i utbudet finns också resor till Europas toppligor, NHL och Formel 1.

 

En sportresa kan inkludera allt som hotell, flygbiljetter, matchbiljetter och inträde. Det finns även paket som bara inkluderar flyg och biljetter. Man väljer själv vilka biljetter som passar och vilka sittplatser man vill ha. Det går till exempel att välja VIP-biljetter, sittplatser på kort- eller långsidan och biljetter med mat, med mera. Många väljer att kombinera sportresan med vanlig sightseeing och andra turistaktiviteter. Visste du att resor har visat sig vara bra för din hälsa? Det är alltså inte bara ett trevlig avbrott i den gråa vardagen utan resande förbättrar humöret och minskar stressen. Det kan också tillfälligt öka produktiviteten.

 
Europeisk fotboll

Fotbollsresor är mycket populära och det går bland annat att boka en resa till England, Italien, Spanien och Turkiet. Men de erbjuder ett stort utbud av sportresor. Ta plats på läktaren under tennisens Franska Öppna eller bevittna Formel 1 dominanten Lewis Hamilton live på Autodromo Nazionale di Monza! Oavsett om du vill uppleva sport från läktaren eller utöva sport så har finns alternativen hos OLKA. Ingen har väl missat den nya flugan padeltennis och dess framfart och här erbjuds ett stort utbud av både weekendresor och turneringar.

 

Arrangerade sportresor är intressanta eftersom arrangörerna har stora nätverk på destinationerna som har koll på saker och ting. Därför kan de erbjuda en upplevelse utöver det vanliga. De vet till exempel vilken sittplats på läktaren som man ser bäst ifrån och vilken transfer från flygplatsen som är smidigast. Eftersom det är mycket som måste klaffa för att sportresan ska bli lyckad, så är det en bra idé att lämna planeringen åt erfarna arrangörer. Med en paketresa från OLKA får du ett bra beläget hotell, samtidigt som allt arrangeras åt dig. Det sparar både tid och ser till att du får en smidig upplevelse som gör att du kan fokusera på det som är viktigt för dig. Vill du endast köpa matchbiljetter går givetvis det bra också.